Alles over kunst

Nieuws

Vacature: stagiair/e webredactie

HART is op zoek naar een stagiair/e om de webredactie te ondersteunen vanaf 1 februari 2022, voor minimaal drie maanden en bij voorkeur langer.

HART is een toonaangevend Belgisch tijdschrift over kunst. We verschijnen maandelijks op papier en digitaal. HART wordt gelezen en gesteund door kunstenaars, verzamelaars, professionals en kunstliefhebbers. Onze website is complementair aan het maandelijkse magazine.

De stage neemt twee tot drie dagen per week in beslag en duurt minimaal drie maanden (in overleg). Je takenpakket bestaat onder andere uit inhoudelijke en ondersteunende redactionele werkzaamheden voor de website, deelname aan de redactievergaderingen, tentoonstellingen bezoeken en schrijven voor de website. Je krijgt een werkplek op ons kantoor in Antwerpen. Er is geen stagevergoeding, je verplaatsingen worden wel vergoed.

We vragen een goede kennis van de hedendaagse kunst en kunstwereld (in België) en aantoonbare schrijfervaring.

Als je geïnteresseerd bent, stuur je cv met enkele voorbeelden van teksten die je schreef en een korte motivatie naar Bas Blaasse, webredacteur van HART: bas@hart-magazine.be

De deadline voor de aanmelding is 16 januari 2022. Gesprekken zullen doorgaan eind januari.